FAQ

We hebben hier ons best gedaan om de vragen die wij ieder jaar ontvangen in een lijstje te zetten met antwoorden.

Misschien kun je een antwoord vinden in onze Algemene Voorwaarden 2019. Voor alle andere vragen omtrent Martini GAME ON 2019 kun je een mailtje sturen naar martini@gchc.nl of ons contactformulier invullen op de site. We zullen de vragen zo snel mogelijk proberen te beantwoorden!

Bij het inschrijven kun je aangeven of je een VIP wil zijn of niet. Wat heb je hier aan? Naast dat je de epische status krijgt van een very important person doe je automatisch mee met een loting waar mooie prijzen te winnen zijn, krijg je een speciale VIP-goodiebag en zijn er speciale VIP-area’s waar uitsluitend VIP’s mogen feesten en chillen. Dit alles voor maar €5,- extra!

Wij zullen gedurende het gehele toernooi zeer streng controleren op drugsgebruik. We hebben op dit gebied een zero-tolerance beleid. Elke vorm van drugsgebruik zal leiden tot onmiddellijke verwijdering van het terrein. Eigen drank mag ook niet meegenomen worden en zal bij vondst in beslag genomen worden door de organisatie. Bij aankomst op het toernooi zal een tassencontrole zijn.

Zoals aangegeven in de Algemene Voorwaarden, is dit niet toegestaan. Maar maak je niet druk, wij hebben zelf een waanzinnige geluidsinstallatie die iedereen kan vermaken gedurende het toernooi!

Nee, zonder kaartje voor het toernooi kom je niet op het terrein.

Ook dit is geen probleem! Hiervoor geldt dezelfde procedure als bij een extra deelnemer. Mocht je na je inschrijving toch bedenken dat een legertent wel heel chill is (wat het zeker is!!!), stuur dan een mailtje naar martini@gchc.nl. Je hoort dan welke kosten hier nog aan verbonden zijn en hoe deze voldaan kunnen worden. Wanneer het geld binnen is, krijg je opnieuw een mailtje met daarin de bevestiging van de reservering van jullie tent. Dit kan tot 13 juni

We hebben een groot grasveld dat tijdens Martini GAME ON als camping wordt ingericht. Hier staat je gehuurde legertent voor je klaar. Je kunt op het inschrijfformulier aangeven of je er een wilt huren. Campers, caravans en auto’s zijn niet toegestaan op het campingterrein.

Jazeker, je kan eenmalig extra deelnemers toevoegen aan je team. Uiteraard tot het maximaal aantal van 22 deelnemers per team bereikt is. Om dit te regelen, moet je een mailtje sturen naar martini@gchc.nl. Je krijgt dan een mailtje terug, waarin wordt aangegeven dat er nog extra geld overgemaakt moet worden. Wanneer wij het geld binnen hebben, zal je een mailtje ontvangen waarin wordt aangegeven dat de inschrijving van de extra persoon definitief is. Inschrijven van extra personen kan tot 13 juni 2019.

Door drukte kan het zo zijn dat het wat langer duurt, voordat je een bevestigingsmail krijgt. Wanneer je na een week nog geen bevestigingsmail hebt ontvangen, kun je altijd contact met ons opnemen via martini@gchc.nl of het contactformulier.

Om je in te schrijven voor Martini GAME ON 2019, moet je eerst het inschrijfformulier op de site invullen. Je krijgt daarna een mailtje van ons met de gegevens die je hebt doorgegeven, en de manier waarop je het verschuldigde bedrag kunt overmaken op het betreffende rekeningnummer. De algehele toernooikosten zullen uiterlijk 13 juni 2019 moeten zijn voldaan door externe teams. Bij GCHC leden zal de afschrijfdatum 28 juni zijn.

Natuurlijk! Het is ook mogelijk om met je huis, dispuut, jaarclub of andere vriendengroep deel te nemen aan Martini GAME ON. Of je kan hockeyen of niet, het is zeker leuk en de bedoeling om een balletje te slaan. Geef dit overigens wel aan bij opmerkingen als er helemaal geen hockeyervaring binnen jullie team is. En wie weet is er wel een leuke hockeychick of gast die je een lesje wilt geven ;).

Vanwege het alcoholbeleid in Nederland is ook op Martini GAME ON de minimale leeftijd 18 jaar. We vragen aan iedere contactpersoon om een lijst met alle teamleden door te geven waar geboortedata op moeten worden aangegeven. Bij aankomst op het terrein worden alle ID’s gecontroleerd en pas daarna worden de polsbandjes voor toegang tot het toernooi uitgedeeld. We controleren hier dus erg streng op! Wanneer wij merken dat iemand toch onder de 18 is en zich voordoet als een meerderjarige, zal deze per direct het terrein moeten verlaten.

Je kan je tot en met 13 juni inschrijven voor Martini GAME ON.

De kosten zijn €38 euro per persoon tijdens de Earlybird-actie. Voor deze prijs krijg je 3 dagen  die in het teken staan van hockey en feest, maar ook ontbijt op zaterdag en zondag en het avondeten op de zaterdag. Eten op vrijdagavond op het terrein kan voor een studentenprijsje. Mocht het je niet lukken de Earlybird-actie mee te pakken, wees dan niet getreurd, want je kunt nog normale kaarten kopen voor €42 per stuk.

Ja, dit is ook mogelijk. Als je wilt blijven slapen, slapen de mannen en vrouwen echter wel gescheiden.

Een team moet uit minimaal 5 deelnemers en maximaal 22 deelnemers bestaan. Ben je met 22 deelnemers of meer? Schrijf je dan in als 2 teams!

Bestaat je team uit meer dan 17 mensen, dan wordt je team tijdens het hockeytoernooi opgesplitst in 2 hockey teams. Deze kunnen jullie zelf samenstellen.

Martini GAME ON vindt plaats op het terrein van de Groningsche Cricket Hockey Club (Universitair Sportcentrum Paddepoel; Blauwborgje 26a; 9747 AC Groningen).

Martini GAME ON zal plaatsvinden in het laatste weekend van juni 2019 (28, 29 juni en 30 juni). Vrijdag 28 juni is iedereen rond 17:00 uur welkom om zijn/haar spullen in de tenten te zetten en van de eerste biertjes te genieten en ’s avonds zal het eerste feest losbarsten. Zaterdag mag iedereen op de velden aantreden om te hockeyen en zullen ook andere thema-activiteiten op het terrein plaatsvinden. De dag wordt natuurlijk afgesloten met een feest en zondag zullen we het weekend afsluiten met de laatste biertjes onder het genot van een leuke band.

Load More