Wat is het Martini Toernooi?

Martini Toernooi 2019 staat weer voor de deur! 28, 29 en 30 juni hopen wij jou te verwelkomen bij de 51e editie van Martini Toernooi op de grootste én leukste studentenhockeyvereniging van Nederland (G.C.H.C). Zin in een weekend vol met hockey, chillen en feestjes met de vetste DJ’s en bands? Schrijf je in samen met je team, vriendengroep, huis, club of dispuut!Dit jaar nemen we je mee naar een vernieuwde editie van de Olympische Spelen. Tijdens Martini GAME ON zul je je sport skills herontdekken. Speel jij dit weekend uit? Ga de uitdaging aan als synchroonzwemmer, (après) Skiër of kogelstoter. Liever als Prins Pils op de tribune? Maak van beerpong de nieuwe olympische sport.

Voor de grote spelers is er de early bird actie! Schrijf je in vóór 1 mei 2019 en scoor een ticket voor slechts 38 euro. Vanaf 1 mei zullen de tickets verhoogd worden naar 42 euro. Natuurlijk is er dit jaar ook weer de mogelijkheid om je voor 5 euro in te schrijven als VIP. Hiermee heb je o.a. toegang tot de VIP area’s, doe je mee aan de loting op zondag en ontvang je een goodiebag bij aankomst! Overnachten op het terrein is ook mogelijk, huur met je team een legertent en mis niks van Martini GAME ON.

G.C.H.C. is met meer dan 800 leden de grootste studentenhockeyvereniging van Nederland. Er worden ieder jaar vele activiteiten georganiseerd vanuit G.C.H.C, waarvan het Martini Toernooi absoluut het hoogtepunt is. Niet alleen de leden van G.C.H.C. kijken uit naar dit toernooi, maar ook andere studenten vanuit heel het land kunnen niet wachten tot dit mooie toernooi weer plaatsvindt!

Andere vragen over het Martini Toernooi die hier niet tussen staan? Ga naar de FAQ! Klik hier!

Sfeerimpressie.

Houd jij van hockey, feesten, dansen en ben jij benieuwd naar de activiteiten die wij voor je in petto hebben? Schrijf je dan gauw in met je team, club, dispuut, huis, commissie of al je andere vrienden!

Schrijf je nu in! Klik hier!

Aftermovie twee jaar terug: